Over STAP

Sinds 2004 heb ik een eigen praktijk als loopbaancoach, waarbij ik een groot netwerk heb opgebouwd met organisaties binnen en buiten de publieke sector. Mijn expertise ligt in het creëren van actie, het zoeken naar creatieve invalshoeken en het stimuleren van de zelfregie. Ik doe dat graag met een combinatie van inlevingsvermogen, daadkracht en humor en een positieve blik. Door goed te luisteren en prikkelende vragen te stellen, zorg ik voor verbinding en ruimte. Zo kom je tot nieuwe inzichten én kun je werken aan concrete doelen. Ik word gedreven door nieuwsgierigheid naar de ander en vanuit mijn ervaring als recruiter heb ik altijd oog voor de arbeidsmarkt. Welke functie past en hoe kom je daar?

Een goed gesprek

Bij STAP loopbaancoaching draait het om het goede gesprek. Dat kan op locatie, maar ook per telefoon en e-mail (e-coaching).

Door eindelijk je gedachten uit te spreken, komen we samen snel tot de kern van je loopbaanvraag. En, als je weet waar het bij jou om draait, is een stap in de goede richting al gezet. Uitgangspunt is ‘doen wat werkt’.


Opdrachtgevers

STAP loopbaancoaching voert het goede gesprek met werknemers en werkgevers, waarbij altijd gestreefd wordt naar een duurzame verbinding tussen mens en werk. Er is veel samenwerking met collega's en bureaus onder het motto 'samen staan we sterk'!

Ook nieuwsgierig geworden naar een goed gesprek? Onderstaande deelnemers en organisaties hebben al de stap genomen!